El CE Constantí aconsegueix un valuós empat al camp de l’Alcover (3-3)

El Centre d’Esports Constantí ha aconseguit aquest dissabte un valuós empat davant de l’Alcover. El conjunt constantinenc afrontava aquest cap de setmana un desplaçament complicat, al camp del 9è classificat. Els verd-i-groc van saltar a la gespa a per totes i ja al minut 10 el Constantí obria el marcador amb un gol de Yeray Martínez. La resposta de l’Alcover, però, no es va fer esperar. L’empat arribava al minut 26 i al 39’ l’Alcover aconseguia avançar-se i establia el 2 a 1. A les acaballes del primer temps, el Constantí aconseguia l’empat al minut 44, amb gol de Sergio Delgado. I quan semblava que amb aquesta igualtat s’arribaria al temps de descans, l’Alcover tornava a avançar-se en el marcador abans de marxar cap als vestidors (3-2). Tota una gerra d’aigua freda per al conjunt constantinenc.

A la segona meitat, el gol de l’empat definitiu a 3 arribava al minut 58 a càrrec d’Oriol Valls. Amb aquest empat, el CE Constantí continua a la part baixa de la classificació i és 15è classificat. Aquest diumenge, 16 de maig, el Constantí rebrà al municipal La Coma la visita de La Riera. El rival és 8è classificat, amb 15 punts. El partit es disputarà a les cinc de la tarda.