Bronze per Èlia Canales en el GP d’Espanya i grans resultats per al Club de Tir amb Arc Constantí en la primera tirada de lliga catalana

Bons resultats per als representants del Club de Tir amb Arc Constantí en les competicions que s’han disputat aquest cap de setmana. Èlia Canales ha aconseguit la medalla de bronze en el segon Gran Premi d’Espanya, que s’ha disputat a Valladolid els dies 8 i 9 de maig. La jove arquera arribava a aquest Gran Premi després de la seva exitosa participació en el Gran Premi d’Europa d’Antalya, on es va proclamar campiona; i en la Copa del Món de Guatemala, on va establir un rècord d’Europa en categoria júnior per equips i la quarta posició per equips.

Després de no haver pogut participar en el primer Gran Premi d’Espanya precisament per estar competint en aquesta Copa del Món a Guatemala, Èlia Canales arribava com una de les gran preferides a aquest segon Gran Premi d’Espanya. L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí va superar sense problemes les eliminatòries de setzens, vuitens i quarts de final. Va caure, però, a les semifinals davant la seva companya de l’equip nacional, Leyre Fernández, que finalment s’emportaria l’or imposant-se a la final a la també component de l’equip nacional, Inés de Velasco. En la lluita per la medalla de bronze, Èlia Canales s’imposava a Lucía Ramos (7-3) aconseguint així la tercera posició en el podi.

Primera tirada de la Lliga Catalana
A banda d’aquest Gran Premi d’Espanya que s’ha disputat a Valladolid, aquest cap de setmana també es disputava la primera tirada de la lliga catalana, organitzada per la Federació Catalana de Tir amb Arc, amb competicions que han tingut lloc a Barcelona (Montjuïc) i Lleida (Pardinyes). Els representants del Club de Tir amb Arc Constantí han fet un gran paper. Pel que fa a la competició disputada a Barcelona, en categoria sènior masculí d’arc compost (després de 72 fletxes), Antonio García Fernández ha acabat en la quarta posició. Mentre que en categoria benjamí masculí d’arc compost (després de 72 fletxes), l’arquer Unai García Callejón ocupa la primera posició a la classificació després d’aquesta primera tirada.

En relació a la competició que s’ha disputat a Lleida, en categoria júnior femení d’arc recorbat, la constantinenca Núria Barberà López ha finalitzat en segona posició. I en categoria cadet femení d’arc recorbat, Maria Laguardia Pons finalitzava en primera posició. Finalment, en categoria cadet masculí d’arc recorbat, Miquel Marsal Gutiérrez ocupa la segona posició en la classificació després d’aquesta primera tirada. Les properes competicions tindran lloc el 30 de maig (Segona Tirada) i el 20 de juny (Tercera Tirada).