Bona acollida de la nova campanya de donació de sang celebrada a Constantí

El local de la Llar de Jubilats i Pensionistes ha acollit aquest dijous 6 de maig una nova campanya de donació de sang a Constantí, que ha comptat amb una elevada participació. La resposta de la ciutadania ha estat novament molt bona i s’han realitzat 27 donacions (amb 3 nous donants). Durant la donació es van prendre les mesures sanitàries i de prevenció corresponents. Des de l’Ajuntament de Constantí es vol donar les gràcies a la col·laboració ciutadana i a la solidaritat en les circumstàncies actuals a causa de la pandèmia per la Covid-19.

Es preveu que les donacions de sang puguin recular a causa de l’aixecament de restriccions de mobilitat. Els hàbits de la ciutadania s’han anat modificant a causa de la Covid, però els hospitals mantenen les necessitats per als malalts. Cada dia continuen fent falta entre 800 i 1000 donacions de sang.