La Llar d’Infants obrirà el període de preinscripcions per al curs 2021/22 el 10 de maig

Del 10 al 21 de maig s’obre el període de preinscripcions per al curs 2021-2022 a la Llar d’Infants Gu-gu. La setmana passada es van organitzar les habituals jornades de portes obertes en què les famílies van poder conèixer les instal·lacions, el personal, el projecte educatiu i la manera de treballar de la Llar d’Infants.

L’oferta educativa de la Llar d’Infants consta de 91 places estructurades en una aula de petits, dues aules de mitjans i tres aules de grans. La directora de la Llar d’Infants, Llúcia Solé, ha explicat a Constantí Ràdio que el projecte educatiu del centre es basa en cinc eixos fonamentals: establir un vincle estable i segur, autonomia, respecte profund, moviment i joc lliure i autoestima.

La director de la llar d’infants, Llúcia Solé, explica els procediments per realitzar la preinscripció.

Per obtenir més informació sobre la preinscripció cal adreçar-se al correu electrònic gugu@constanti.cat o a través del telèfon 977 52 32 14.