Marc Márquez dona suport a l’arquera Èlia Canales en el seu camí cap als Jocs Olímpics

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, ha rebut un missatge de suport per part del pilot català de motociclisme de velocitat, campió del món de MotoGP i un dels esportistes més populars de l’escena internacional, Marc Márquez. El vuit vegades campió mundial de motociclisme ha fet arribar un vídeo a Èlia Canales animant-la i donant-li el seu suport per aconseguir l’objectiu de classificar-se per als Jocs Olímpics de Tòquio, que tindran lloc aquest estiu.

En l’enregistrament, compartit per Èlia Canales a les xarxes socials, el pilot de Cervera li expressa que és coneixedor que està “lluitant moltíssim” pel seu gran objectiu que és participar en els Jocs Olímpics en tir a l’arc. “Felicitar-te per la teva entrega, pels teus assoliments i donar-te molts ànims per tal que segueixis treballant per aconseguir els teus somnis”, expressa Marc Márquez.

Èlia Canales es proclamava el passat mes d’abril campiona del Gran Premi d’Europa disputat a Antalya (Turquia) i quedava en quarta posició per equips en la Copa del Món de Guatemala. La pròxima cita en el calendari per a la tiradora del Club de Tir amb Arc Constantí serà a Lausanne (Suïssa) del 17 al 23 de maig.