Es convoca un nou curs de monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu

El Consell Esportiu del Tarragonès, amb conveni i l’autorització de l’Escola Catalana de l’Esport (ECE), convoca un nou curs de monitor/a d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu, amb els seus quatre blocs preceptius. Aquesta formació faculta als alumnes que es puguin donar d’alta al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

Aquest registre habilita a poder treballar, en aplicació de la normativa vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

La formació, programada de manera intensiva i presencial, es desenvoluparà del 28 de juny al 31 de juliol de 2021 a les seus de l’Institut Torredembarra i de la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra. Les places són limitades i, davant les actuals circumstàncies i el tram corresponent, s’aplicaran les mesures de prevenció regulades per les autoritats competents.