L’escriptor local Jordi Mas publica el seu primer llibre “Cicatrices de agua”

L’escriptor de Constantí, Jordi Mas, ha publicat aquest últim any el seu primer llibre “Cicatrices de agua”, editat per Uno editorial. Es tracta d’un recull de tres relats que el propi autor qualifica “d’alta intensitat”. Titulat en dibuix i pintura i amb una extensa obra gràfica i plàstica, Jordi Mas ha compaginat aquesta trajectòria professional amb la literatura, que ara li ha permès donar forma al seu primer llibre, a partir de textos que tenia escrits des de feia uns anys i que durant el confinament va decidir recuperar.

L’autor local, Jordi Mas, ha explicat a Constantí Ràdio que el denominador comú de les tres històries és la cruesa, que no s’escapa tant de la realitat. A banda, explica que els relats amaguen també alguns apunts autobiogràfics.

Jordi Mas ha explicat que ha compaginat la literatura amb els seus viatges per tot el món, deixant al seu pas una extensa obra plàstica que ha derivat en la creativitat gràfica, desenvolupada com a professional des de fa alguns anys.