Constantí oferirà a partir d’aquest mes de maig un servei de recollida selectiva als comerços

Constantí compta des del passat 23 d’abril amb un nou servei de recollida porta a porta concertada de residus voluminosos i de saques de poda d’origen domèstic. El nou servei permetrà facilitar la retirada de saques de poda i de tot tipus d’objectes voluminosos, millorar la qualitat i la imatge de la via pública mitjançant l’eliminació dels abocaments incontrolats d’aquest tipus de residus que es donen al voltant dels contenidors del carrer; i augmentar els nivells i la qualitat de la recollida selectiva del municipi. El nou servei funciona a través de l’aplicació “Viu més Constantí”, des d’on es pot sol·licitar la recollida porta a porta.

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, ha explicat a Constantí Ràdio que aquest nou servei suposa un pas endavant per aconseguir un nivell òptim de reciclatge al municipi. L’alcalde ha explicat també que aquest mes de maig s’iniciarà la recollida selectiva als comerços.

Actualment el municipi només recicla un 19% dels seus residus, mentre que els objectius d’Europa i Catalunya marquen un mínim del 60%.