Tres pilots amb vincles a Constantí guanyen la Cencerro Race 2021

L’equip automobilístic Sunny Bahia Beach, format per tres pilots amb vincles a Constantí, ha estat el guanyador de la Cencerro Race 2021, una carrera de resistència de 6 hores amb circuit a Calafat, que va tenir lloc el passat diumenge 2 de maig. Es tracta d’un esdeveniment social on predomina el bon ambient, l’humor, l’amistat i el treball en equip. En la cursa es valora la resistència per equips, amb un cotxe que no superi els 1.500 euros en valor de mercat, que no passi de 150 cv, que sigui atmosfèric i de gasolina. 

Sunny Bahia Beah està format per Lluís Dalmau, Víctor Lasala i August Álvarez. Tots tres tenen vincles amb Constantí. Hi participaven amb un Nissan Sunny GTI, cotxe amb què van rodar per sota d’1:57 durant diverses voltes al circuit. Cal destacar que l’equip va haver de fer un canvi de pastilles insitu en 11 minuts. Aquesta és la segona vegada que l’equip participa en el circuit de Calafat. En la primera ocasió, l’equip va finalitzar quart.