Nova derrota del CB Constantí Black davant del Reus Ploms Salle C (40-83)

Nova derrota del Club Bàsquet Constantí Black, que ha perdut davant del Reus Ploms Salle C per 40 a 83. El black del Constantí és cuer a la classificació i aquesta temporada encara no coneix la victòria. El pròxim partit es disputarà dissabte 8 de maig i el black s’enfrontarà al mateix rival, que acumula dues victòries i tres derrotes. L’encontre tindrà lloc a la pista del Reus Ploms Salle C, a les quatre de la tarda. 

La notícia positiva ens l’ha donat el CB Constantí Green, que s’ha imposat al CB La Selva B guanyant per 56 a 36. El green és líder a la classificació amb quatre partits guanyats i un de perdut. La pròxima jornada també s’enfrontarà al mateix rival. Serà dissabte 8 de maig, a la pista de La Selva, a les 17.30 h.