Óscar Sánchez: “Volem deixar preparat un pla de futur per Constantí”

El nou pla d’inversions aprovat aquest mes d’abril per unanimitat de tots els grups municipals a l’Ajuntament de Constantí marcarà un abans i un després per al municipi i suposarà una millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes del poble. Així ho ha assegurat l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, durant el programa “L’alcalde en directe” de Constantí Ràdio. Es tracta d’un ambiciós pla d’inversions de set milions d’euros, aprovat en el context actual de pandèmia, que contribuirà a la reactivació de la inversió i l’activitat econòmica. Al mateix temps, suposarà la millora de la qualitat de vida i els serveis que es presten a la ciutadania.

L’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, s’ha mostrat molt satisfet pel fet que és un pla d’inversions que s’ha aprovat per unanimitat de tots els regidors de l’Ajuntament. Assegura que es tracta d’un full de ruta que marcarà el futur de Constantí.

Per implementar aquest pla d’inversions s’ha aprovat una modificació de crèdit amb un suplement que s’afegeix als pressupostos de 2021 per un import de 4.952.318, 88 euros. Es finançaran, d’una banda, amb el romanent de tresoreria resultant de la liquidació de l’exercici anterior per import de 452.318,88, i d’altra banda, amb la contractació d’un préstec de 4,5 milions a llarg termini (12 anys).

Entre les actuacions previstes en el pla, destaca la transformació de l’auditori iniciat l’any 2011, replantejant un nou espai cultural de referència a Constantí. Un projecte en el qual s’està treballant des de fa més d’un any de manera conjunta entre tots els Grups Municipals amb l’objectiu d’atorgar-li més funcionalitat.

En el pla es contempla també la renovació integral dels carrers Sant Pere i Major  (des de la plaça de les escoles velles fins a la rotonda de sortida a Tarragona). A més a més, destaca el projecte de rehabilitació de la muralla i l’antic refugi. Tanmateix es contempla l’ampliació i reparació del cementiri municipal, entre d’altres.