Oberta la convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya

L’Agència de l’Habitage de Catalunya ha obert una nova convocatòria per sol·licitar ajuts per al pagament de lloguer. El termini per a presentar les sol·licituds s’allargarà fins al 4 de juny. L’objectiu és facilitar l’accés i la permanència en un habitatge de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social. Per a aquesta convocatòria, es preveu un pressupost inicial de 20 milions d’euros.

La subvenció pot ser del 20% de l’import de la renda de lloguer anual o bé del 40%, en funció de l’esforç que representi pagar-lo. Per determinar-ne la quantia, es tindrà en compte l’import del rebut de lloguer corresponent al mes anterior a la presentació de la sol·licitud. Pel que fa als requisits sobre el preu del lloguer, el límit per als habitatges de la demarcació de Tarragona és de 550 euros.

El tràmit es pot fer forma telemàtica adreçant-se al web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. L’Ajuntament de Constantí informa que aquelles persones que necessitin ajuda per realitzar el tràmit, poden demanar cita prèvia a Serveis Socials del consistori trucant al 977 52 40 36.