Nous límits de velocitat al nucli urbà a partir de l’11 de maig

La Policia Local de Constantí informa que a partir de l’11 de maig de 2021 entren en vigor nous límits de velocitats al nucli urbà i travessies de la població. Els límits de velocitat que s’estableixen són :

  • 20 km/h en vies amb plataforma única de calçada i vorera al mateix nivell.
  • 30 km/h en vies d’un sol carril per sentit de circulació.
  • 50 Km/h en vies de dos o més carrils per sentit de circulació.

La finalitat d’aquestes noves mesures és reduir el soroll de la circulació dels vehicles, fer de la població una zona més habitable i fomentar altres tipus de mobilitat més sostenible. La Policia Local ha informat que iniciarà una campanya per sensibilitzar la població sobre aquestes mesures i establirà controls de velocitat per vigilar que es compleixen.