Èlia Canales es queda a un pas de la medalla de bronze per equips a la Copa del Món de Guatemala

L’equip espanyol de Tir amb Arc format per Èlia Canales, Inés de Velasco i Leyre Fernández, ha finalitzat en la quarta posició de la competició per equips en la Copa del Món que s’ha disputat aquesta passada setmana a Guatemala. Després de perdre a les semifinals davant l’Índia, les arqueres de l’equip espanyol, amb Èlia Canales al capdavant, van lluitar per la la medalla de bronze caient finalment contra l’equip alemany i quedant-se a un pas de pujar al podi en aquesta primera gran cita internacional de l’any.

Pel que fa a l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, recentment proclamada campiona d’Europa, no va tenir sort en la competició individual i va caure als setzens de final davant la francesa Laurena Villard. En la competició per equips mixtes, l’equip espanyol format per Èlia Canales i Miguel Alvariño va caure a la ronda de vuitens de final davant de l’Índia.

A banda de la quarta posició per equips, durant aquesta primera cita de la Copa del Món de Guatemala, l’equip espanyol femení format per Èlia Canales, Inés de Velasco i Leyre Fernández ha aconseguit establir un nou rècord d’Europa i estatal en la categoria Júnior Femení, sumant 1948 punts.La pròxima cita en el calendari per a Èlia Canales serà a Lausanne (Suïssa) del 17 al 23 de maig.


Foto: RFETA