El Pavelló Poliesportiu amplia el seu aforament al 50% al gimnàs i activitats dirigides

Avui dilluns, 26 d’abril, han entrat en vigor les noves mesures aprovades pel PROCICAT en relació a la Covid-19. Unes mesures que s’allargaran fins al 2 de maig. Entre aquestes destaca l’ampliació de l’aforament al 50% en les instal·lacions esportives. 

En aquest sentit, des del pavelló poliesportiu municipal s’informa que a partir d’avui dilluns l’aforament al gimnàs passa a 20 usuaris i en les activitats dirigides a 13 persones. Des de la seva reobertura, el Pavelló Poliesportiu realitza  totes les activitats amb estrictes mesures de seguretat i higiene, seguint les recomanacions i la normativa vigent que garanteixen el control de la Covid-19 i aplicant els límits d’aforament que exigeix la normativa.

L’horari del Pavelló és de dilluns a divendres de 9 a 21 hores. Per assistir al gimnàs o a les classes dirigides cal demanar cita prèvia (amb 24 hores d’antelació)