El Centre d’Esports Constantí convoca eleccions a la presidència del club

El Centre d’Esports Constantí ha anunciat la convocatòria d’eleccions a la presidència del club per al pròxim 26 de maig. El club de futbol ha informat a tots els socis i sòcies de la convocatòria d’aquest procés electoral a la presidència de l’entitat, a la qual es podrà presentar com a candidat qualsevol persona major d’edat i que no tingui suspesa la condició de soci en el moment de la convocatòria o en el temps de presentació de les candidatures, requisits marcats pels estatuts del club. El calendari serà el següent:

· 26 d’abril de 2021: Convocatòria d’eleccions

· 2 de maig de 2021: Tancament de presentació de candidats

· 3 de maig de 2021: Presentació i proclamació de candidatures

· 26 de maig de 2021: Eleccions president

Segons informa el club, la presentació de candidatures s’haurà de realitzar enviant un correu electrònic a : futbolconstanti@gmail.com. Tal com determinen els estatuts del club, els mandats són de 6 anys. L’actual president, Òscar Solé, que ostenta el càrrec des de l’any 2015 ha confirmat a Constantí Ràdio la seva intenció de presentar-se a la reelecció. De moment, no hi ha previst que es presenti cap altre candidat a la presidència.