El CE Constantí empata a tres contra l’Arboç

El Centre d’Esports Constantí ha empatat aquest dissabte contra l’Arboç (3-3). Amb aquest resultat, el conjunt constantinenc ha trencat la ratxa negativa que arrossegava, acumulant quatre partits consecutius perdent. L’empat ha fet que el Constantí sumi un punt i se situa ara avant penúltim a la classificació amb 4 punts.  

El primer gol del partit el va protagonitzar l’Arboç al minut 9 i la resposta del Constantí no va tardar, ja que Oriol Gilisbars marcava el gol de l’empat al minut 16 de partit. Tres minuts després, al 19’, l’Arboç es tornava a avançar en el marcador i al minut 31 el Constantí aconseguia l’empat a 2 amb gol de David Valverde. Amb aquest resultat s’arribava a la mitja part. A la represa, el CE Constantí establia el dos a tres en el minut 56 amb un gol de Juan Carlos Leal, però l’Arboç responia amb l’empat definitiu a tres al minut 59. 

La pròxima jornada el Constantí rebrà a casa al Morell, líder a la classificació. El partit es jugarà diumenge 2 de maig, a les 17 h.