L’equip espanyol, amb Èlia Canales, aconsegueix el rècord d’Europa en categoria júnior

Nova fita esportiva per a l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales. L’equip espanyol d’arc recorbat femení format per Èlia Canales, Inés de Velasco i Leyre Fernández ha aconseguit establir un nou rècord d’Europa amb els 1948 punts que van sumar en les proves classificatòries per equips a la Copa del Món que s’està disputant a Guatemala. L’equip espanyol femení, que va sumar 1948 punts, es convertia així en plusmarquista europeu i nacional per equips en categoria Júnior Femení.

A banda d’aquesta millor marca europea en categoria júnior, Èlia Canales disputarà aquesta tarda l’eliminatòria dels setzens de final individual davant la francesa Laurena Villard. Pel que fa a les competicions per equips, l’equip espanyol d’arc recorbat mixtes, format per Èlia Canales i Miguel Alvariño disputarà aquesta nit la ronda de vuitens de final davant de l’Índia. A la competició per equips femenina, l’equip espanyol amb Èlia Canales al capdavant, s’enfrontarà als quarts de final a l’equip francès.