Comença la Setmana Cultural amb la inauguració de l’exposició “Somnis d’infantesa i joventut”, d’Isabel Soriano

Constantí enceta avui dijous la programació de la Setmana Cultural amb una vintena d’activitats que s’allargaran fins al 24 de maig. Aquesta serà una Setmana Cultural adaptada a l’actual situació sanitària a causa de la pandèmia que ha obligat a descartar alguns dels actes habituals d’altres anys dintre d’aquest cicle. Pel que fa a les activitats programades es mantenen la majoria de les que es poden realitzar a l’aire lliure i adaptant el seu format a les mesures sanitàries i de seguretat.

Els actes comencen avui 22 d’abril, a les set de la tarda, amb la inauguració de l’exposició fotogràfica “Somnis d’infantesa i joventut” d’Isabel Soriano, a la plaça de les Escoles Velles. Es tracta d’una mostra que consta de 20 imatges que representen el somni de la persona que hi surt fotografiada. L’autora, Isabel Soriano, ha explicat a Constantí Ràdio que és una mostra “molt treballada” basada en el fotomuntatge. Soriano assegura que és un dels seus projectes més personals a través del qual ha volgut representar una història.

Isabel Soriano ha explicat que feia molt de temps que volia presentar aquesta exposició. I ha destacat una de les imatges, en la qual es representa el somni ja fet realitat d’una neboda seva que volia ser ballarina de ballet i ho ha aconseguit, ja que és ballarina del ballet de Halle (Alemania).

Seguidament a la inauguració de l’exposició s’iniciaran les activitats prèvies a la Diada de Sant Jordi amb la inauguració del balcó de l’Ajuntament elaborada pel Centre de Dia i les actuacions musicals que l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” oferirà des de diferents balcons emblemàtics del municipi.