Afectacions viàries pels actes de Sant Jordi a Constantí

La Policia Local de Constantí ha informat de les afectacions viàries pels actes de Sant Jordi. Des del cos policial es comunica que a partir de les 13 h d’avui dijous i fins a les 23 hores de demà divendres, 23 d’abril, el carrer Major (tram davant de l’Ajuntament), romandrà tancat al trànsit de vehicles amb motiu dels actes de Sant Jordi. Per garantir la seguretat vial i el bon desenvolupament dels actes s’ha col·locat senyalització provisional de prohibició d’estacionament.

Paral·lelament, els usuaris del servei d’autobús hauran de tenir present que les parades de bus del carrer Major (davant de l’Ajuntament) i del carrer de les Creus queden anul·lades i es traslladen provisionalment davant del supermercat Consum.

Tant des de la Policia Local com des de l’Ajuntament es demana disculpes a tots els veïns i veïnes pels inconvenients que pugui causar aquest dispositiu de seguretat.