L’escriptora Lourdes García signarà llibres per Sant Jordi a Constantí

El 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, recupera la celebració al carrer amb les parades d’entitats i associacions al carrer Major. Entre les entitats que participaran de la diada hi trobarem Mujeres Resset de Constantí, l’associació constituïda per un grup de voluntàries que ofereixen treball i ajut de manera totalment altruista, amb l’oferiment de productes de costura realitzats artesanalment per elles mateixes. Durant tot el dia, a la parada d’aquesta associació hi haurà la presència de l’escriptora Lourdes García Guindo, que signarà exemplars de la seva primera novel·la “No me subestimes”.

Aquesta novel·la parteix d’un somni de la pròpia autora, una entranyable narració en la qual l’amor, l’amistat, l’humor i el suspens es presenten dintre dels codis del gènere políciac i gràcies al treball creatiu de l’autora. L’escriptora Lourdes García ha explicat a Constantí Ràdio que la trama de la novel·la parteix d’un somni que ella mateixa va tenir.

L’autora ha explicat també que per tirar endavant el projecte i publicar la novel·la va recórrer a una campanya de micromecenatge.

Per la seva banda, l’associació Mujeres Resset continua amb els seus projectes solidaris. Fa unes setmanes iniciaven un projecte de recollida solidària d’aliments al seu local que es destinaran a entitats i a persones necessitades. La recollida solidària es pot fer cada dia, de dilluns a divendres, al local que l’associació té al carrer Barcelona. L’Antònia Rodríguez i la Mariví Montoya han explicat com va sorgir la idea de dur a terme una campanya de recollida d’aliments per les persones necessitades.