Èlia Canales es classifica per als setzens de final a la Copa del Món

Èlia Canales ha aconseguit la classificació per als setzens de final a la Copa del Món que s’està disputant a Guatemala. L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí ha finalitzat la ronda classificatòria en la 15a posició amb 654 punts, obtenint la millor puntuació de les representants de l’equip espanyol d’arc recorbat femení. A l’eliminatòria de setzens de final, Èlia Canales s’enfrontarà a la francesa Laurena Villard.

Pel que fa a les competicions per equips, l’equip espanyol d’arc recorbat femení amb Èlia Canales al capdavant, s’enfrontarà als quarts de final a l’equip francès. A la competició per equips mixtes, l’equip espanyol format per Èlia Canales i Miguel Alvariño disputarà la ronda de vuitens de final davant de l’Índia.