Èlia Canales inicia la seva participació en la Copa del Món a Guatemala

Després de proclamar-se campiona del Gran Premi d’Europa a Antalya (Turquia) fa un parell de setmanes, l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, inicia avui la seva participació en la primera cita de la Copa del Món a Guatemala. Més de 130 arquers de tot el món es donen cita aquesta setmana al Complex Esportiu Los Arcos, a la Universitat de San Carlos.

Durant la jornada d’avui tindran lloc les rondes classificatòries de les diferents competicions. Recordem que en aquesta Copa del Món, a diferència dels Grans Premis d’Europa, on només hi havia competicions individuals, també hi haurà competicions per equips i mixtes. En la modalitat d’arc recorbat femení, Èlia Canales, encapçala la delegació espanyola formant equip amb Inés de Velasco i Leyre Fernández.