El CE Constantí cau a casa davant del Valls (0-3) i encaixa la quarta derrota consecutiva

El Centre d’Esports Constantí ha perdut aquest diumenge a casa contra l’Atlètic Valls per 0 a 3, acumulant així la quarta derrota consecutiva des de la represa de les competicions. El conjunt constantinenc s’enfrontava aquesta jornada a un rival de la zona alta de la taula, l’actual tercer classificat. Es presentava, doncs, un partit complicat en què el Valls va fer valer la seva superioritat i va sentenciar l’encontre amb tres gols a la primera meitat, en els minuts 22, 26 i 35.  

Amb aquesta nova derrota, el CE Constantí continua penúltim a la classificació, amb quatre derrotes i tan sols una victòria en el què portem de campionat. La pròxima jornada el Constantí visitarà el camp de l’Arboç, cinquè classificat. El partit es jugarà dissabte 24 d’abril, a les 18.30 h.