Derrota contundent del CB Constantí Black davant del Salou B (36-100)

El Club Bàsquet Constantí Black ha estat clarament derrotat pel CB Salou B, una desfeta encara més contundent que la de la jornada passada davant el mateix rival, i és que aquest diumenge el conjunt constantinenc ha caigut per  64 punts de diferència (36-100). A la diferència de ritme de joc que ja es va veure en el partit anterior contra el Salou, també s’hi ha sumat l’encert en el tir exterior del conjunt salouenc, que li ha permès anar sumant i eixamplant les diferències a mesura que avançava el partit.

El matx ja va quedar totalment sentenciat en el primer període, que va acabar amb un 8 a 31, deixant ben clara la superioritat del conjunt visitant. Els esforços del Constantí Black no s’han vist recompensats, i en alguns casos tampoc l’ha acompanyat la punteria. El resultat al descans era un clar 17 a 56. En el tercer període, el Constantí ha pogut igualar una mica les forces gràcies al seu encert en el llançament de tres punts, i després d’encadenar algunes bones jugades col·lectives. El Salou, amb la gran diferència a favor, ha buscat situacions on poder gaudir del joc. El marcador favorable als visitants s’ha seguit eixamplant en el quart període, i al final, els jugadors del Salou han fet un últim esforç per a arribar als 100 punts. L’entrenador del CB Constantí Black, Jordi Juanpere, ha fet balanç del partit. 

El CB Constantí Black no tornarà a jugar fins al pròxim 2 de maig, quan rebrà al pavelló poliesportiu municipal la visita del Reus Ploms Salle C a les 18.45 h. 

El Green del CB Constantí s’imposa clarament al Bàsquet l’Arboç sots 25 (102-61)
La noticia positiva de la jornada l’ha prootagonitzat el Club Bàsquet Constantí Green, que s’ha imposat clarament al Bàsquet l’Arboç sots 25 per 102 a 61. Recordem que la jornada passada, el Green va perdre per la mínima (58-56) davant del mateix rival. Amb aquesta victòria el CB Constantí Green recupera el lideratge de grup.

El pròxim partit, corresponent a la jornada 5, serà també el 2 de maig al pavelló poliesportiu municipal de Constantí contra el CB La Selva B. L’encontre es disputarà a les 16.30 h.