Confinats tres grups de l’escola Mn Ramon Bergadà i dos de l’Institut

L’escola Mossèn Ramon Bergadà té tres grups confinats a causa del coronavirus i l’Insitut en té dos. Segons ha informat el centre, en el cas de l’escola Mn Ramon Bergadà, s’ha detectat un cas positiu que afecta el grup de 5è B i un altre cas positiu que afecta els grups de 1r B i 4t B. L’escola informa que seguint les indicacions del departament de Salut de la Generalitat, s’ha activat el protocol de mesures per aquests casos, amb proves PCR i quarantena dels grups afectats.  

Pel que fa a l’Institut, el centre ha informat que des del 18 i fins al 24 d’abril, l’alumnat de 4t d’ESO A ha de fer quarantena per un positiu del grup de convivència estable, així com ja ho està fent també l’alumnat de 1r d’ESO A fins al 24 d’abril també per un cas positiu. L’aprenentatge acadèmic seguirà de manera telemàtica.

Tant en el cas de l’Institut com en el de l’escola es recorda que els germans/es de l’alumnat afectat, que cursen altres nivells, poden assistir a classe mentre s’espera el resultat de la prova PCR. Recordem que els centres educatius de Constantí portaven diverses setmanes lliures de l’afectació de la Covid-19.