El Punt Òmnia reobre les seves portes

El Punt Òmnia de Constantí recupera la seva activitat després d’un any i mig tancat al públic. Així doncs, el Punt Òmnia torna a obrir les seves portes en horari de dilluns a dijous, de 15.30 a 20 h. Es realitzaran activitats amb infants i joves de reforç escolar, suport als deures i de lleure, a més d’activitats educatives amb ordinadors.

El Punt Òmnia de Constantí es troba ubicat al número 28 del carrer Centcelles. Es tracta d’un programa d’intervenció social que bàsicament té com a objectiu principal facilitar l’accés a les noves tecnologies d’informació i comunicació (TIC) als usuaris del barri, principalment. Les famílies i/o els infants i joves interessats poden passar pel Punt Òmnia de dilluns a dijous de 15.30 a 18.15 h per informar-se o inscriure’s. També es pot trucar al telèfon 687023944 o enviar un correu electrònic a l’adreça centcelles@xarxaomnia.gencat.cat.

El Punt Òmnia de Constantí forma part de la Xarxa Òmnia, de la qual actualment existeixen més de 100 punts repartits per tota Catalunya. És un servei que depèn de la Generalitat de Catalunya, en concret del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Inicialment l’objectiu de la Xarxa Òmnia era trencar amb la bretxa digital, universalitzant les TIC com a mesura per afavorir la integració social. Actualment el Punt Òmnia treballa, bàsicament, sobre tres eixos: aprenentatge, acció comunitària i ocupabilitat.