L’Ajuntament de Constantí debatrà aquest vespre l’aprovació d’un gran pla d’inversions al municipi

L’Ajuntament de Constantí celebrarà un ple extraordinari aquest vespre a partir de les 20 h. Atesa l’actual situació sanitària, la sessió se celebrarà novament de forma telemàtica. Entre els punts més destacats de l’ordre del dia destaca l’aprovació d’una modificació de crèdit amb un suplement que s’afegirà als pressupostos de l’any 2021. El consistori vol posar en marxa un ambiciós pla d’inversions de més de 7 milions d’euros per a reactivar l’economia del municipi en el context actual de pandèmia. Per finançar part d’aquest pla d’inversions es vol aprovar una operació de crèdit a llarg termini. Aquest serà un altre dels punts principals de l’ordre del dia del ple.

Després d’aprovar l’any passat un pla de reactivació social i econòmica per fer front a l’impacte de la pandèmia i a les circumstàncies excepcionals derivades de la Covid-19, l’Ajuntament de Constantí vol posar en marxa aquest ambiciós pla per tal de reactivar la inversió i l’activitat econòmica al municipi, amb l’objectiu de millorar el benestar social i apostant per millores en infraestructures, serveis bàsics i a la xarxa viària. Ho ha explicat l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez. 

A banda d’aquesta qüestió, el ple preveu també aprovar la modificació de les ordenances fiscals del serveis de clavegueram i depuració d’aigües residuals al PIC, i la taxa del servei de subministrament d’aigua potable