El confinament comarcal fa que s’ajornin els concerts d’Els Pets, Sidonie i Crim del cicle Sala Tarragona

Els concerts d’Els Pets, Sidonie i Crim i La Inquisición previstos per aquets cap de setmana al Camp de Mart de Tarragona dins el cicle Sala Tarragona han quedat ajornats, segons han informat els promotors aquest dimecres. Segons han explicat la Sala Zero, Lo Submarino i l’Ajuntament de Tarragona, el confinament comarcal decretat pel Procicat ha fet que molts espectadors hagin retornat les entrades. A més, Sidonie havia anunciat que no podria actuar ja que un dels membres es troba en quarantena per contacte amb un positiu de covid-19. Amb tot, els concerts s’han reprogramat per al 14, 15 i 16 de maig.

Les entrades disponibles per als tres concerts es posaran a la venda el dimecres 21 d’abril a les dotze del migdia, si bé dimarts s’obrirà un període d’una setmana durant la qual les persones que hagin demanat la devolució de l’import de les entrades i aquest ja hagi estat reintegrat, podran adquirir novament els tiquets de manera preferent. També en aquest període, les persones que hagin demanat la devolució de l’import de les entrades però encara no l’hagin rebut, podran decidir si demanen el retorn definitiu dels diners o es queden els tiquets.

El 2020 el grup de Constantí, Els Pets, celebrava el 35è aniversari i havien preparat la gira especial 20/20, però la pandèmia del coronavirus els va obligar a suspendre o ajornar la majoria de concerts previstos. Era una gira que portava dalt dels escenaris els 20 grans èxits del grup, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics. Ara Els Pets havien anunciat la repressa de la gira, rebatejada com a Gira 20/21, amb aquest primer concert al Camp de Mart que finalment ha quedat ajornat.