L’escola Mn Ramon Bergadà se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física

En el marc de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (6 abril), que pretén sensibilitzar la població sobre la importància que té per al seu benestar aconseguir un nivell d’activitat física saludable, l’escola Mossèn Ramon Bergadà de Constantí s’ha sumat a la celebració i al seu eslògan «Cada pas compta». En aquest sentit, des del centre s’anima a participar de l’activitat esportiva i saludable, evitant els desplaçaments en cotxe fins a l’escola. Del 12 al 22 d’abril, els alumnes poden anar a l’escola amb patins, patinets (prohibits els elèctrics), bicicletes o tricicles. Des de l’escola es recorda que l’ús del casc és obligatori, ja que és un element de seguretat vital.

El director de l’escola Mossèn Ramon Bergadà, Fernando Martos, ha explicat a Constantí Ràdio que l’objectiu de la iniciativa és promoure hàbits de vida activa entre l’alumnat.

El Dia Mundial de l’Activitat Física té per objectiu promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.