Èlia Canales es prepara per al nou repte, la Copa del Món a Guatemala

Després de proclamar-se campiona del Gran Premi d’Europa d’Antalya (Turquía), l’arquera del club de Tir amb Arc Constantí Èlia Canales no s’atura i la pròxima setmana afrontarà un nou repte amb la Copa del Món que es disputarà a Guatemala del 19 al 25 d’abril. La Real Federación Española de Tiro con Arco (RFETA) ha donat a conèixer avui els esportistes seleccionats per a participar en les proves de la Copa del Món d’aquesta temporada. En la modalitat d’arc recorbat femení, Èlia Canales, encapçalarà la delegació espanyol formant equip amb Inés de Velasco i Leyre Fernández.

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí ha fet balanç en una entrevista a Constantí Ràdio de la medalla d’or assolida en aquest Gran Premi d’Europa. En una disputada final, marcada pel fort vent, Èlia Canales aconseguia l’or en la fletxa de desempat davant la francesa Lisa Barbelin. L’arquera del Club de tir amb arc Constantí ha explicat que tot i els nervis, va gaudir molt de la seva participació en aquest Gran Premi d’Europa.

En els pròxims mesos, Èlia Canales, afronta un exigent calendari de competicions internacionals que comencen amb la primera cita de la Copa del Món de Guatemala, i continuarà amb una altra cita de la Copa del Món, a Lausanne. Seguidament, al maig, arribarà el Campionat d’Europa (novament a Antalya), el Campionat del Món de Yankton i posteriorment el Campionat del Món i Preolímpic de París.

En aquestes competicions, Èlia Canales buscarà la plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio, el gran objectiu d’aquesta temporada.