Els Mossos investiguen un possible tiroteig al polígon industrial de Constantí

L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra investiga un tiroteig que s’hauria produït aquest dissabte al vespre al polígon industrial de Constantí per motius que es desconeixen. La investigació es va iniciar després que dues persones es presentessin a l’Hospital Sant Joan de Reus amb ferides d’arma de foc a les cames. Els dos ferits van denunciar que els havien disparat amb una arma de foc al polígon industrial Francolí.

Segons ha informat Diari Més, una tercera persona que acompanyava els ferits va tornar al lloc on s’hauria produït el tiroteig amb agents dels Mossos d’Esquadra. Aquests van poder observar que, a terra, hi havia diverses beines de bala i projectils. Les dues víctimes haurien resultat ferides lleus i haurien rebut l’alta aquest mateix cap de setmana.

Actualment, l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació per mirar d’esclarir els fets i les circumstàncies per les quals s’hauria produït aquest tiroteig al polígon industrial de Constantí dissabte.

Es tracta del segon episodi amb armes de foc que té lloc al Camp de Tarragona en 24 hores, després que divendres es produís un altre episodi al polígon industrial de Valls.