El CB Constantí black suma la tercera derrota consecutiva des de la represa de la competició

El Club Bàsquet Constantí Black ha sumat aquest cap de setmana una nova derrota, aquest cop per 80 a 57 contra el CB Salou B. El black del CB Constantí acumula tres derrotes consecutives i no coneix encara la victòria des de la represa de les competicions. L’inici del partit va ser nefast per part del Constantí. No havent pogut realitzar un escalfament com seria desitjable, per haver-se jugat abans el partit del Salou de categoria EBA, i les posteriors tasques de desinfecció, van deixar només 10 minuts per canviar-se i escalfar. 

Els jugadors del Constantí Black van sortir molt freds a pista, i es va notar en el resultat que reflectia el marcador en el minut 7, que era de 21 a 2, i feia pressuposar que la diferència podria arribar a ser d’escàndol, veient el joc dels dos equips. Per sort, el canvi de defensa individual a zonal va parar l’atac del Salou i els jugadors del Constantí van anar agafant confiança i assentant-se a la pista.

Fins a arribar al descans s’anaven succeint, però, els parcials favorables al Salou, que es posava 20 punts per sobre en el minut 17 (38 a 18). Una lleugera reacció constantinenca va fer que al descans el resultat fos desfavorable per 15 punts (40 a 25). En aquest segon període, el joc del Constantí va ser molt espès i les cistelles arribaven més per individualitats que pel joc col·lectiu.

Després del descans, i ajustant un parell d’aspectes defensius, es van veure els millors moments del Constantí. La millora en defensa també va portar a un millor joc d’atac, amb més moviment de pilota. La remuntada només va poder retallar la diferència fins a 7 punts (48 a 41, minut 28) fallant una opció d’atac per escurçar encara més el resultat. La diferència s’estabilitzà al voltant dels 10 punts. Sens dubte, eren els millors minuts del Constantí, que hagués pogut retallar encara una mica més les diferències d’anotar situacions fàcils. 

En el quart període, el partit es va trencar a manca de 4 minuts pel final. Llavors el resultat era de 61 a 52 i es van tenir opcions de tornar a 7 punts. Però els tres atacs següents del Salou van ser 3 triples llençats des de 7 metres. La resistència del Constantí va arribar fins aquí, i malgrat els esforços la millor rotació de jugadors del Salou va fer que ampliessin el resultat fins a la màxima diferència de 23 punts que va coincidir amb el resultat final, i que van ser un mica excessiva vista la lluita del Constantí Black. Ho ha explicat a Constantí Ràdio l’entrenador del CB Constantí Black, Jordi Juanpere. 

Aquest pròxim cap de setmana el CB Constantí Black es tornarà a veure les cares amb el CB Salou B. El partit es disputarà el diumenge dia 18, a les 18.45 h, al pavelló poliesportiu municipal de Constantí. 

Derrota també del Green contra el Bàsquet l’Arboç sots 25Pel que fa al Club Bàsquet Constantí Green, ha perdut per 58 a 56 davant del Bàsquet l’Arboç sots 25. Amb aquesta derrota, el Green perd el lideratge de grup i se situa ara en segona posició a la classificació, acumulant dues victòries i una derrota. 

El pròxim partit tindrà lloc el diumenge 18 d’abril, a les 16.30 h, també contra el Bàsquet l’Arboç sots 25. L’encontre es disputarà al pavelló poliesportiu municipal de Constantí.