Derrota per la mínima del CE Constantí (2 -1) davant del Sant Salvador

El Centre d’Esports Constantí ha tornat a caure aquest cap de setmana contra el Sant Salvador (2-1). Es tracta de la tercera derrota consecutiva del conjunt constantinenc des de la represa de les competicions. D’aquesta manera, el Constantí acumula ara tres derrotes i una victòria. El d’aquest diumenge ha estat un partit en què el primer gol no ha arribat fins al minut 72 quan el conjunt local s’avançava en el marcador. Només set minuts després, Oriol Gilisbars aconseguia el gol de l’empat per al Constantí. Però l’alegria va durar ben poc, ja que al 82’ el Sant Salvador es tornava a avançar establint el 2 a 1 definitiu.

El CE Constantí es troba penúltim a la classificació, amb només tres punts. El pròxim partit tindrà lloc diumenge 18 d’abril a les 17 hores, al municipal La Coma, davant del Valls. El rival és l’actual tercer classificat amb 12 punts.