L’associació “Mujeres Resset” organitza una recollida solidària d’aliments

A partir de la setmana vinent, tots els dilluns i dimarts, l’associació Mujeres Resset de Constantí organitza una recollida solidària d’aliments al seu local. Es tracta d’una nova acció d’aquest col·lectiu de voluntàries que ofereixen treball i ajut de manera totalment altruista, aquest cop amb una recollida solidària d’aliments a favor de les persones que més ho necessiten. Des de l’associació Mujeres Reset s’ha explicat a Constantí Ràdio que la idea va sorgir arran de la iniciativa d’altres entitats tarragonines que recollien aliments per a les famílies necessitades. Així doncs, a partir de la setmana vinent tots els dilluns i dimarts, al matí i a la tarda, es farà la recollida dels aliments al local que l’associació té al carrer Barcelona de Constantí i els dimecres es farà la distribució. El primer lloc on l’associació enviarà els aliments recollits és a l’Associació de Veïns de la Floresta. 

En temps de Covid-19, la tasca de col·lectius com l’associació Mujeres Resset de Constantí ha estat essencial. Durant tots aquests mesos, i molt especialment a l’inici de la pandèmia, la seva feina d’elaboració de mascaretes i Epi’s per als treballadors i treballadores dels serveis essencials va ser fonamental per afrontar una situació sobrevinguda que ningú esperava. 

Aquesta associació constituïda per un grup de voluntàries que ofereixen treball i ajut de manera totalment altruista, amb l’oferiment de productes de costura realitzats artesanalment per elles mateixes a diversos hospitals, principalment oncològics, rebia a principis del 2020 el Premi Tulcis al mèrit social per part de l’Ajuntament de Constantí. Una distinció que també van rebre aquest 2021, juntament amb altres entitats i associacions del municipi que des de l’inici de la pandèmia van estar a primera línia o van col·laborar amb la seva tasca a fer front a la COVID-19, des del voluntariat.