El confinament comarcal no suposarà l’aturada de les competicions a l’esport amateur i al futbol base

Les noves mesures anunciades pel Procicat, amb el retorn al confinament comarcal que es posarà en marxa aquesta pròxima matinada, no comportaran aquesta vegada una nova aturada de les competicions de l’esport amateur i de base, tal i com va succeir anteriorment. D’aquesta manera, els clubs esportius del municipi com el Centre d’Esports Constantí o el Club Bàsquet Constantí, podran continuar amb el calendari dels partits previstos per als pròxims dies.

Cal recordar que d’acord amb la normativa del Procicat, els partits es poden jugar amb públic, amb limitació de l’aforament al 50 % en espais exteriors i un 30 % en espais tancats, amb el compliment de totes les mesures de seguretat. El que sí que comportarà aquest nou confinament comarcal és que no es puguin desplaçar els aficionats dels diferents equips quan els partits es disputin en una altra comarca.

Després de molts mesos d’inactivitat a causa de les restriccions imposades per la pandèmia, a finals del mes de març tornaven les competicions a les instal·lacions esportives municipals com el Camp de Futbol Municipal La Coma o el Pavelló Poliesportiu.