Nova derrota del CE Constantí al camp del Calafell (1-0)

Nova derrota del Centre d’Esports Constantí, que va perdre per 1 a 0 davant del Calafell en partit disputat aquest passat dissabte. Es tractava d’un dels dos partits que el conjunt constantinenc tenia pendent corresponents a l’inici del campionat i que en el seu moment es van haver d’ajornar per l’afectació del coronavirus. Ha estat un partit en què el conjunt constantinenc s’ha mostrat superior en línies generals però sense tenir efectivitat de cara al gol.

L’encontre s’iniciava amb un rival molt competitiu però, poc a poc, el Constantí es va anar fent amb el control del partit i amb el domini i la possessió de la pilota, arribant a generar ocasions molt clares de gol que no es van arribar a materialitzar. Per contra, el rival sí que va aprofitar una d’elles al minut 62 fent l’únic gol del partit. L’entrenador del CE Constantí, Javi Quesada, ha fet balanç del partit.

Des de la represa del campionat, el Centre d’Esports Constantí ha encaixat dues derrotes i ha sumat una victòria. El pròxim partit serà novament fora de casa, el diumenge 11 d’abril, a les 12.30 h, al camp del Sant Salvador.