Fiscalia demana 5 mesos de presó a uns pares de Constantí per no inscriure la filla a l’institut

ACN – Un home i una dona s’asseuran a la banqueta dels acusats d’un jutjat penal de Tarragona per no haver inscrit la seva filla de 14 anys en cap centre educatiu durant el curs 2015-2016. La fiscalia els demana 5 mesos de presó per un suposat delicte d’abandonament de família. L’acusació pública sosté que els progenitors van incomplir els seus deures inherents a la pàtria potestat referents a la seva obligació de proporcionar ala seva filla l’adequada educació conforme a allò establert en el Codi Civil.

Fiscalia detalla que, malgrat que el març de 2016 van fer la preinscripció a l’institut de Constantí pel curs següent, els pares “no van fer res de la seva part” perquè la menor acudís efectivament al centre.