Èlia Canales finalitza en el 1r lloc del rànquing del procés de selecció per a l’equip nacional de tir amb arc

Després de la celebració de la tercera fase durant aquest passat cap de setmana a Madrid, l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí Èlia Canales ha finalitzat en la 1ª posició del rànquing del procés de selecció de l’equip nacional de tir amb arc recorbat femení. Èlia Canales ha acabat en primera posició sumant un total de 150 punts, per davant de les seves companyes de selecció nacional Inés de Velasco (138 punts) i Leyre Fernández (115 punts), que han acabat en 2n i 3r lloc, respectivament.

Al llarg d’aquesta setmana la Comissió d’Alta Competició de la RFETA (Real Federació Espanyola de Tir amb Arc) farà públics els components dels equips masculí i femení que participaran a les pròximes Copes del Món, d’entre els quals sortiran els esportistes que representaran l’equip espanyol al Campionat d’Europa d’Antalya, el Campionat del Món de Yankton i la cita més esperada, els Jocs Olímpics de Tòquio.

Precisament, aquesta setmana Èlia Canales participarà en el Gran Premi d’Europa que es disputarà a Antalya en representació de l’equip espanyol d’arc recorbat femení. Cal recordar que el passat mes de març, Èlia Canales ja va participar en el Gran Premi d’Europa a Porec (Croàcia), on va caure eliminada als setzens de final. Després d’aquesta cita amb el Gran Premi d’Europa d’Antalya, la següent cita internacional arribarà, immediatament, la propera setmana amb la participació a la Copa del Món que es disputarà a Guatemala.