Salut avisa que la Setmana Santa marcarà com serà la quarta onada a Catalunya

El Govern torna a apel·lar a la prudència i la responsabilitat de la població per contenir el creixement de la corba del coronavirus durant el pont de Setmana Santa. El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha afirmat que hi haurà una quarta onada i que aquests dies de Setmana Santa determinaran com serà la intensitat. Per aquest motiu Salut ha demanat continuar amb les precaucions i ha destacat que la prevenció és el mètode disponible fins que arribin més vacunes.

El que passi amb la corba de contagis els propers dies marcarà si cal endurir o no les restriccions després de Setmana Santa. La Generalitat reitera que, ara per ara, no hi ha res concret sobre la taula i, de fet, treballa per no fer passos enrere. El Departament de Salut demana prudència i responsabilitat a la ciutadania a les portes dels festius i dona per fet que, de quarta onada, n’hi haurà. “La corba de positius de coronavirus torna a pujar. Som a temps […] de frenar el creixement i que l’onada no sigui molt pronunciada”, avisa Alba Vergés, consellera de Salut en funcions.