El MNAT proposa un itinerari per Centcelles durant les activitats de Setmana Santa

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) ofereix un ventall de propostes culturals adreçades a tots els públics pensades per gaudir del patrimoni durant aquesta Setmana Santa. Les activitats es realitzen amb totes les precaucions i mesures sanitàries necessàries com reducció d’aforaments i a l’aire lliure. Es proposen un grapat de propostes adreçades a tots els públics com visites, itineraris, visites teatralitzades i jocs interactius.

Al conjunt monumental de Centcelles a Constantí es proposa realitzar l’itinerari “L’enigma de Centcelles” el diumenge 4 d’abril, a les 11.30 h. D’altra banda, es proposa també l’itinerari “Vida i mort a Tàrraco”, el divendres 2 d’abril a les 11.30 h, a la Necròpolis Paleocristiana de Tarragona. La venda d’entrades és per internet a www.mnat.cat/entrades.

A més, a partir d’aquest dijous 1 d’abril es reprenen les visites guiades al Teatre romà de Tarragona, i es reforça l’activitat per Setmana Santa, amb visites els dies 2, 3 i 4 d’abril, a les 18.00 h. Les visites són gratuïtes, amb reserva prèvia a: www.mnat.cat/entrades.

El dissabte 3 d’abril, tornen les visites teatralitzades “Caius i Faustina us conviden a la seva vil·la”, en una doble sessió a la vil·la romana d’Els Munts a Altafulla. La primera sessió està dirigida al públic familiar (de 16.30 a 17.30 h), i l’altra al públic general (18 a 19 h).

Des del MNAT també ens proposen endinsar-nos en el món romà a través de la col·lecció del Museu d’una manera divertida i participativa. Només us cal un dispositiu electrònic, una tauleta o un mòbil i acostar-vos a l’exposició TARRACO/MNAT, al Tinglado 4.