La celebració del Diumenge de Rams s’adapta a la situació sanitària

Aquest diumenge 28 de març s’ha fet la tradicional benedicció del Diumenge de Rams a la Plaça de l’Església. A conseqüència de la situació sanitària, l’acte de celebració s’ha fet amb el compliment de totes les mesures de prevenció: de forma estàtica, distància i ús de mascareta per part dels assistents. Després de la presentació de l’opuscle la setmana passada, el diumenge de rams ha obert oficialment la programació dels actes centrals de Setmana Santa a Constantí, que per segon any consecutiu i degut a la situació de pandèmia, no comptarà amb la Processó del Sant Enterrament del Divendres Sant.

La resta d’activitats, que es realitzaran al Centre Parroquial, també s’adaptaran a les circumstàncies actuals amb el compliment de totes les mesures sanitàries i de seguretat.