El CE Constantí cau davant d’Els Pallaresos (1-4)

El Centre d’Esports Constantí ha perdut per 1 a 4 davant del Base 2012 Pallaresos Club A en el primer partit al municipal La Coma, després de la represa de les competicions. Tot i que l’encontre s’iniciava a favor del conjunt constantinenc amb un gol al minut 13 d’Oriol Gilisbars, la dinàmica positiva es capgirava al minut 16 amb l’empat d’Els Pallaresos. I al minut 26 el rival s’avançava en el marcador amb l’1 a 2. Amb aquest resultat s’arribava a la mitja part.

Els altres dos gols arribaven el primer al minut 85 en pròpia porta del Constantí i el segon el feia Els Pallaresos al minut 89, fixant el resultat definitiu en el marcador 1-4.  L’entrenador del CE Constantí, Javi Quesada, ha fet balanç del partit.

El Centre d’Esports Constantí és 13è a la classificació amb tres punts, a falta de disputar dos partits pendents que no es van poder jugar per l’afectació del coronavirus. El pròxim partit tindrà lloc el dissabte 3 d’abril, a les 17 hores, al camp del Calafell.