El CB Constantí Black torna a perdre contra el Rapitenc (76-66)

El CB Constantí Black ha sumat aquest cap de setmana la segona derrota consecutiva des de la represa de les competicions. El black ha perdut aquest diumenge per 76 a 66 a la pista del Rapitenc. Recordem que la jornada passada, en el debut del CB Constantí black a Tercera Catalana, el conjunt constantinenc jugava a casa contra el mateix equip, perdent per 66 a 89. 

Aquest cap de setmana el CB Constantí Black té jornada de descans per Setmana Santa. El pròxim partit tindrà lloc el dissabte 10 d’abril, a les 19.15 h, a la pista del Salou B. 

El Green torna a imposar-se al Rocabruna 
Pel que fa al CB Constantí Green, s’ha tornat a imposar al Rocabruna, aquest cop per 38 a 76. Recordem que en la primera jornada, el Green guanyava al mateix equip per 80 a 31, en partit disputat al pavelló poliesportiu municipal de Constantí. D’aquesta manera, el Green del CB Constantí continua liderant la classificació. 

Aquesta setmana el Green també té jornada de descans. El pròxim partit tindrà lloc el dissabte 10 d’abril, a les 18 h, a la pista del Bàsquet l’Arboç sots 25.