Tornen els partits de futbol al municipal La Coma

Després de molts mesos d’inactivitat, aquest cap de setmana torna la competició al camp de Futbol Municipal La Coma. Si la setmana passada ja van poder jugar els seus partits els equips de 3a, 4a , Juvenil i Femení, aquest cap de setmana del 27 i 28 de març seran els equips del futbol base del Centre d’Esports Constantí els que podran tornar a la competició.

D’aquesta manera, dissabte i diumenge (matí i tarda) torna l’activitat esportiva al Municipal La Coma. El president del C.E.Constantí, Òscar Solé, ha explicat a Constantí Ràdio que hi ha il·lusió per la possibilitat de poder tornar a gaudir del futbol al poble però alhora ha expressat la seva preocupació per la falta de nens, que ha obligat a retirar de la competició alguns equips de les categories inferiors i també a la suspensió d’alguns dels partits que s’havien de jugar aquest cap de setmana.

Les conseqüències derivades de la pandèmia fan que aquesta sigui una temporada molt atípica que segons el president del Centre d’Esports Constantí “pot passar factura”, amb l’esperança que la temporada vinent la situació pugui millorar.

Cal recordar que d’acord amb la normativa del Procicat, els partits es podran jugar amb públic, amb limitació de l’aforament al 50 % i amb el compliment de totes les mesures de seguretat.