L’Ajuntament de Constantí celebra aquest vespre el ple ordinari del mes de març

L’Ajuntament de Constantí celebrarà aquest dijous, 25 de març, el ple ordinari d’aquest mes. Tal com ha estat habitual des que es va iniciar la pandèmia, atesa la situació sanitària la sessió es farà de forma telemàtica i es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Constantí a partir de les 20 h. Entre els punts de l’ordre del dia, es preveu donar compte de la liquidació i l’informe d’estabilitat pressupostària de l’any 2020 amb un resultat pressupostari ajustat, que ascendeix a 651.815,44 €. Ho ha explicat l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez

D’altra banda, es preveu també l’aprovació inicial de l’ordenança municipal reguladora dels mercats de venda no sedentària per adequar-lo a la normativa actual. En matèria urbanística tornarà a passar pel ple l’aprovació provisional de la modificació puntual del Pla d’ordenació urbanística municipal de Constantí en relació amb dues correccions en sistemes municipals. Una d’aquestes correccions fa referència al canvi de qualificació dels equipaments on s’ha d’instal·lar la piscina coberta i una zona esportiva, al solar que hi ha entre les dues escoles de primària on actualment hi ha les piscines municipals. Durant el ple d’avui també està previst nomenar als Voluntaris del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple de Constantí per tal que els sigui concedida la Distinció de mèrit als serveis distingits, setena convocatòria, que atorga el Consell Comarcal del Tarragonès

Pel que fa a les mocions s’han presentat mocions per part del grup municipal del PSC i també per part de Compromís per Constantí i Junts per Constantí per la commemoració del Dia Internacional de les Dones (8 de març). També s’han presentat diverses mocions conjuntes entre Compromís per Constantí i Junts per Constantí de suport a Pablo Hasel, de reconeixement dels drets de les persones trans i en suport d’una llei trans estatal, i una moció de suport a l’amnistia dels presos.