Els Pets actuaran a l’Auditori del Camp de Mart el 16 d’abril

El Teatre Auditori del Camp de Mart de Tarragona tornarà a acollir música en directe amb els concerts del grup constantinenc Els Pets, a més de Sidonie i Crim -acompanyats de la Inquisición- programats els pròxims dies 16, 17 i 18 d’abril, respectivament. Les tres jornades consecutives d’actuacions musicals formen part de la represa del cicle Sala Tarragona, que impulsen les sales Zero de Tarragona i Lo Submarino de Reus, amb la col·laboració del consistori tarragoní, suspès la passada tardor arran de la pandèmia de covid-19.

La primera cita serà divendres 16 d’abril a les 20 h amb Els Pets, que arriben amb les entrades exhaurides. Aquest cop sí, interpretaran dalt l’escenari els grans èxits de la banda, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics, fent una mirada retrospectiva del què han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i que serà una petita festa per a celebrar el 35è aniversari amb els seus fans.

El bateria i vocalista d’Els Pets, el constantinenc Joan Reig, s’ha mostrat molt satisfet i agraït per la iniciativa del cicle i ha reiterat “el paper de la cultura, més necessària que mai pel benestar de totes les persones”.

Dissabte 17, també a les 20 h, serà el torn de Sidonie, que presentarà el seu últim disc “El regreso de ABBA”. Per últim, els tarragonins Crim celebraran els seus 10 anys de punk-rock dalt l’escenari diumenge 18 d’abril a les 19 h. Les entrades, tant per dissabte 17 com per diumenge 18, ja estan novament a la venda a través del web www.salatarragona.cat.