La planta d’Isopan Ibérica a Constantí celebra aquest 2021 el seu 20è aniversari

ISOPAN Ibérica, ubicada a l’avinguda de les Puntes del Polígon Industrial de Constantí, és una empresa líder a tot el món en la producció de panells metàl·lics i aïllants que promou i afavoreix la construcció sostenible I l’eficiència energètica. Tot just aquest any 2021 la planta que Isopan té a Constantí celebra el seu 20è aniversari. L’empresa, constituïda l’any 1974 a Itàlia, és propietat del Grup Manni. Té la seva seu central a Itàlia però compta amb 6 plantes distribuïdes arreu del món, entre elles la que trobem a Constantí que va ser la primera inversió que va fer la companyia fora d’Itàlia.

El responsable de Seguretat, Salut i Medi Ambient d’Isopan Ibérica, Gerard Minguez, ha explicat en una entrevista a Constantí Ràdio quin és l’origen de l’empresa i com arriba a Constantí, destacant la seva ubicació estratègica.

Gerard Minguez assegura que el grup treballa continuadament en desenvolupar nous productes i solucions constructives per millorar l’eficiència energètica i la sostenibilitat, dos punts estratègics que els hi aporten una millora constant.

Pel que fa a l’afectació que està tenint el grup per la pandèmia, Gerard Minguez ha explicat que la planta va haver d’estar aturada unes setmanes durant el confinament del març de 2020. Assegura que internament s’ha creat un protocol de contingència de la propagació i contenció de la covid-19. A més, s’ha elaborat un pla de formació i sensibilització per als treballadors.