L’Espai Jove recupera l’activitat després d’un any tancat per la pandèmia

L’Espai Jove de Constantí recupera la seva activitat després d’un any tancat al públic a conseqüència de la pandèmia. En el context actual, l’Espai Jove canvia el seu format habitual i les activitats es duran terme en grups reduïts i estables, d’un màxim de 6 persones, observant en tot moment les prescripcions referents a la prevenció de la Covid-19 emeses per les autoritats sanitàries. L’Espai jove es troba ubicat al carrer Sant Pere 49 i és un espai educatiu informal on a partir d’activitats lúdiques es potencia la relació entre joves en un context de respecte, potenciació de l’autoestima i pràctiques de lleure alternatives. D’entre les activitats que es realitzen periòdicament a través d’aquest espai jove hi ha activitas programades com el bàsquet, rutes en BTT, tallers de cuina, tallers de rap, calistènia, a més de les activitats que es desenvolupen cada dia al mateix espai jove com el ping-pong, futbolí, etc.

El tècnic de joventut de l’Ajuntament de Constantí, Ignasi Manzanares, ha explicat en una entrevista a Constantí Ràdio que abans de la pandèmia l’Espai Jove era un espai obert amb un horari establert però amb llibertat d’entrada i sortida. Assegura que ara, amb el context actual, serà diferent. Caldrà inscripció prèvia i els grups seran tancats i estables. Durant les activitats s’observaran en tot moment les prescripcions referents a la prevenció de la COVID-19 emeses per les autoritats sanitàries.

El tècnic de Joventut ha explicat que durant la pandèmia s’han hagut d’adaptar a la situació. Assegura que la tasca de l’àrea de joventut ha estat més enfocada al suport i l’acompanyament en l’orientació laboral i formativa de manera telemàtica. Ignasi Manzanares explica que s’ha mantingut la relació amb els joves a través de mitjans telemàtics.

Les inscripcions es poden fer al Punt d’informació Juvenil de dilluns a divendres de 16 a 19 h.