Alumnes de l’escola Mn Ramon Bergadà visiten l’exposició “80. Nascudes l’any 1941”

Els alumnes de segon de primària de l’escola Mossèn Ramon Bergadà han visitat aquests darrers dies l’exposició “80. Nascudes l’any 1941”, que es pot veure fins al 9 d’abril a la plaça de les Escoles Velles. Aprofitant aquesta visita, els alumnes han aprofundit en el treball que estan realitzant durant aquest trimestre sobre la figura humana. Durant la visita a l’exposició, els alumnes han realitzat tot un seguit de dibuixos sobre les fotografies exposades que després han fet arribar a l’Ajuntament de Constantí.

L’exposició es va presentar el passat 8 de març durant el Dia Internacional de la Dona i pretén ser un homenatge a les dones del municipi nascudes l’any 1941, que aquest 2021 celebren el seu 80è aniversari, amb fotografies de Sílvia Iturria. L’exposició està basada en retrats d’aquestes dones i es complementa amb informació sobre els fets històrics relacionats amb el Dia Internacional de la Dona.

A més, en la mostra s’inclou el poema “Celebració”, de la sra. Maria Dolors Pons Vallvé, qui va ser mestra de l’escola Mossèn Ramon Bergadà, llegit aquest passat 8 de març durant l’acte central del Dia Internacional de la Dona a Constantí. L’exposició es complementa també amb frases de dones cèlebres al llarg de la història.